Architectura? Ce e? Unde e


In fata ta…peste tot, inclusiv obiectul de pe care citesti acum acest scurt articol e un produs al arhitecturii. Ne incojoara, e in noi, e langa noi…peste tot.

 

 

Arhitectura  nu se rezuma la niste materiale unite prin diferite imbinari ingenioase, cateodata incredibil de simple, alteori neinteles de complicate. E acolo cand ne trezim dimineata si cand ne culcam seara, leaga toate momentele din viata noastra, datorita ei ajungem unde vrem dar o si invinovatim pentru obstacolele care le pune in intampinarea noastra (in cate locuri nu am trimis fiecare scarile pana la etajul 3 cand trebuia sa caram 2 cosuri de cumparaturi, fiindca la etajul 7 usa liftului nu se inchide cum trebuie).


E frumoasa, e unica, are personalitate…are viata…e ca si un om…se naste, creste, se afirma…iar apoi finalul inveitabil…se stinge.

E o fiinta care trece prin toate etapele vietii, la fel ca noi. E o mireasma care ne urmareste si ne ghideaza, e o vrajitoare vicleana care pastreaza cele mai ascunse secrete…este tot ceea ce vrea.

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s